Back to All Events

Quiz bij Nachtbrakers Live!


Met bijzonder veel weemoed presenteerde ik vorige vrijdag de allerlaatste hard//hoofd torpedeert ooit en ik denk dat ik wel kan zeggen dat het een daverende finale was. Wat ik vermoedelijk het meeste ga missen is de quiz waarmee we traditiegetrouw onze avonden afsloten. Gelukkig hoeft het einde van h//h torpedeert niet te betekenen dat mijn carrière als quizmaster nu definitief voorbij is. Morgen verzorgt cultureel collectief Nachtbrakers namelijk zijn eerste talkshow in de Stadsschouwburg Amsterdam en daarvoor ben ik gevraagd de Grote 'Is Het Kunst Of Kan Het Weg?' Quiz te leiden. De naam geeft al aan waar het in dit spel om draait en als ik zie wat u kunt winnen betreur ik het bijna dat ik zelf niet mee mag doen. De rest van het programma ziet er overigens ook nog eens meer dan fantastisch uit! Check alle info hier en hopelijk tot morgen.