Back to All Events

Kunstquiz op Hard//hoofd Nachtlaboratorium


Hard//hoofd, het illustere online magazine waarvoor ik tussen 2009 en 2016 columneerde, is alweer z’n tiende levensjaar ingegaan. Om dat te vieren wordt zaterdagnacht een uitgebreid cultuur- en feestprogramma gepresenteerd in Lab111. Voor deze gelegenheid kruip ik weer eens in de mij niet onvertrouwde rol van quizmaster, om de legendarische Is Het Kunst Of Kan Het Weg?-quiz (eerder gepresenteerd op de Museumnacht in Huize Frankendael en voor Nachtbrakers in de Stadsschouwburg) in enigszins begaanbare banen te leiden. Dat wordt weer opwindend en confronterend, met uiteraard puike prijzen. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg, want er is echt veel bijzonders mee te maken op deze nacht. Bestudeer het programma hier en koop hier een kaartje. Tot zaterdag dus, als je durft!

nachtlabaratorium.jpg
Earlier Event: December 15
Voordracht bij Café Rosso
Later Event: February 22
Kunstquiz in het Van Gogh