Back to All Events

De Nacht van de Ezel


Het snoezigste theater van Amsterdam (waar ik de afgelopen drie jaar een hoop mooie avonden mocht presenteren) gaat zijn vijfde verjaardag vieren. Die verjaardag vindt opmerkelijk genoeg niet daar plaats, maar op een zusterlocatie die ongrijpbare duizendpoot en opperhoofd Carel Helder voor ons op de NDSM-werf heeft liggen baren. Daar gaan de komende decennia nog een hoop bijzondere dingen gebeuren, wat ik u brom! Dit is uw kans om later te kunnen zeggen dat u er vanaf het allereerste begin bij was. Een verjaardag gecombineerd met een kraambezoek dus, er zijn slechtere redenen tot excessief feestgedruis. We vieren het met onder meer flamenco, film, comedy, literatuur en een arsenaal aan legendarische namen waaronder A.L. Snijders, Jente Posthuma en Klaas Knooihuizen. Ik zal een deel van de presentatie in handen nemen zoals alleen ik dat schijn te kunnen. Er zal zuurkool zijn en warme wijn. En ezels. Veel ezels. Iedereen met een ezelallergie raad ik dus ten stelligste aan thuis te blijven. U bent gewaarschuwd. Meer info hier.

Earlier Event: November 20
Echt Gebeurd: verhuizen
Later Event: February 10
De Slide Show